In Wassenaar zijn de afgelopen maanden tientallen BMW's opengebroken. In de nacht van zondag 26 op maandag 27 maart is een verdachte in beeld van de inbraak in een BMW aan de Schout bij Nacht Doormanlaan.

De auto was die avond op het terrein van de eigenaar geparkeerd en afgesloten. In de ochtend ontdekte de aangever dat zijn auto open stond. Op de camerabeelden is te zien dat de verdachte rond 01.00 uur het erf op sluipt en het portier open maakt. Hierna wordt de boordcomputer uit het dashboard gestolen. Rond 03.30 uur komt de verdachte weer terug en steelt hij nog een jas en een sporttas uit de kofferbak. Opvallend is dat in diezelfde nacht rond 03.00 uur een paar huizen verderop ook werd ingebroken bij een BMW. Daarbij werden de airbag, het stuur en de boordcomputer uit de auto gestolen. 

Signalement:
Op de beelden is te zien dat de verdachte een stoffen muts droeg. Hij heeft een ringbaardje, een opvallend grote neus en uitstekende jukbeenderen. Hij droeg een gewatteerde jas met capuchon. Daarover droeg hij kruislings een tas. 

Herkent u deze man of heeft u andere informatie over deze specifieke diefstallen uit BMW's? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.