Half bewolkt14.3 ℃

Sea Optiek in Zandvoort

Sea Optiek

Wij blijven de komende periode gewoon geopend! Aangezien wij onder de essentiële winkels vallen bent u bij ons gewoon welkom! Uiteraard is het mogelijk om een privé afspraak in te plannen of om uw bestelling contactloos bij u te bezorgen

Graag tot ziens,

Michel & Anita


Haltestraat 6A
2042LM Zandvoort
023-5712174
seaoptiek@hotmail.com
http://www.seaoptiek.simpsite.nl/homepage

Sea Optiek


Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar!

Wegens vakantie zijn wij 1 t/m 6 januari januari gesloten. Vanaf vrijdag 7 januari staan wij weer voor u klaar!

Wij zijn zoals u van ons gewend bent gewoon geopend op onze reguliere tijden. Indien gewenst kunnen wij ook uw bestelling thuisbezorgen!


Sea Optiek is altijd voorzien van de nieuwste collecties van o.a. Ray-Ban, Red-Bull, Persol, 21, Dolce&Gabbana,Roberto Cavalli, Bvlgari, Esprit, Lindberg, La font, Epos, Monkey Glasses, Sauren en Chopard. Verder heeft Sea Optiek ook diverse special editions en limited editions in huis. Voor zowel montuurkeuze, als de oogmeting word ruim de tijd genomen.


Tevens is Sea Optiek het adres om contactlenzen aan te laten meten en kostenloos uit te proberen, en heeft het een ruime collectie vloeistoffen in huis. Ook kunt u hier terecht voor cadeaubonnen, etuis en brilkettingen!


Voor zowel de zonnenbrillen als de brilcollectie geld dat er voor ieder wat wils is.


De zonnebril prijzen beginnen bij €49 en de correctiemonturen bij €89, natuurlijk geheel afhankelijk van het gekozen merk & model.


Oogmetingen

Bij Sea Optiek kunt u van Maandag tot en met Zaterdag zonder afspraak uw ogen laten meten. als u liever wel een afspraak maakt is dat natuurlijk ook mogelijk.


De oogmetingen zijn kosteloos,de resultaten worden in onze administratie bewaard. desgewenst word de oogdruk ook door ons gemeten!


Contactlenzen

Ook voor contactlenzen bent u bij ons aan het goede adres. Nieuwe contactlensaanpassingen doen we graag op afspraak waarbij we eerst een oogmeting doen en aansluitend een contactlensonderzoek waarbij ook type en maat v/d lens bepaalt worden.Alle zachte lenzen mag u bij ons 1 maand gratis uitproberen, zodat u in alle rust kunt bepalen of het u bevalt!Natuurlijk kunt u bij ons ook harde contactlenzen laten aanpassen


Thema weekenden

Een aantal keer per jaar organiseert Sea Optiek een thema weekend. Tijdens zo'n weekend is er de gehele collectie van 1 of 2 grote merken te bewonderen. Onder het genot van een hapje en drankje, kunt u rustig de hele collectie zien .U bent van harte welkom om zo'n weekend bij te wonen,hou voor data en merken deze website in de gaten!


Rolstoeltoegankelijk

Sinds september 2009 is onze winkel ook toegankelijk voor (elektrische) rolstoelen.


Graag tot ziens bij Sea Optiek,

Michel&Anita

Foto's van Sea Optiek

Sea Optiek image 1

Zoek een bedrijf in Wassenaar:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Beoordeling(en)


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Sea Optiek. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map