Bewolkt9.9 ℃

SkiDiscovery in Den Haag

SkiDiscovery

Waterpas 99
2495AV Den Haag
070-3991014
info@skidiscovery.nl
https://skidiscovery.nl

SkiDiscovery

Gaat u binnenkort voor het eerst op wintersport maar kunt u nog niet skiën? Of bent u een gevorderde skiër en wilt u uw techniek en conditie verbeteren? Kom dan oefenen op de oneindige piste van SkiDiscovery!

De skileraren in onze skischool zijn minimaal nationaal gediplomeerd skileraar, de meeste van ons zelfs academisch geschoold, en geven les volgens een vaste methodiek.

Bij SkiDiscovery werken we voor kinderen altijd met meer weekse cursusaanbiedingen. Het leereffect is namelijk het grootst als kinderen een aantal weken achter elkaar komen skiën. Daarnaast is het voor de kinderen ook fijn om wekelijks met hetzelfde groepje en meestal dezelfde leraar te skiën.

Het komt bijna nooit voor, maar mocht uw kind de eerste les uit de eerste cursus gevolgd bij SkiDiscovery écht niet leuk vinden, dan kunt u de rest van de cursus annuleren. Wij restitueren dan het cursusgeld minus de kosten voor de eerste les. Mocht uw kind bij twijfel toch doorgaan en de tweede les wederom niet leuk vinden, dan kunt u de cursus alsnog annuleren. Wij restitueren dan het cursusgeld minus de kosten van de eerste twee lessen. De annulering dient u door te geven via info@skidiscovery.nl op de dag waarop de betreffende skiles heeft plaatsgevonden. Vermeld hierbij alstublieft ook het rekeningnummer waarop het bedrag teruggestort mag worden. Deze regeling is alleen van toepassing op onze cursussen met 1 les per week. Let op; wij rekenen € 10,- annuleringskosten.

Foto's van SkiDiscovery

SkiDiscovery image 1
SkiDiscovery image 2

Zoek een bedrijf in Wassenaar:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over SkiDiscovery. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map