Half bewolkt3.8 ℃

W. Stroman Pianoles in Zandvoort

Bezoekadres:

W. Stroman Pianoles

Brederodestraat 15F
2042BA Zandvoort
06-12758058
willemstroman@hotmail.com
http://www.willemstroman.nl/pianoles.html

W. Stroman pianoles

Er zijn veel pianisten, die van hun instrument houden alsof het hun huisdier is. Een piano heeft dan ook veel aandacht nodig. Het niveau van het spelen maakt eigenlijk niet uit. Zelfs de meest eenvoudige pianostukjes kunnen al plezier opleveren met het instuderen. Een boeiend proces is eigenlijk het ‘leren oefenen’. “Ik ga een nieuw pianostuk instuderen: hoe pak ik dit aan?” En dat is dus de taak van mij als leraar om daar de leerlingen mee op weg te helpen. Voor elk stuk is wel een studiestrategie te bedenken.

Description: piano/keyboard leraar Wim Stroman heeft zijn favoriete piano en keyboardles boekje altijd bij de hand!!Er kan een ontwikkeling plaatsvinden en groei je geleidelijk tot een verder niveau en worden de pianostukjes nóg uitdagender om te spelen. De blues en de boogie woogies zijn uiteindelijk net zo interessant als Mozart, m.a.w.: alle genres zijn de moeite waard om te spelen. Naast bestaande stukken spelen is het natuurlijk ook leuk om zelf wat te verzinnen. Dat noemen we in de muziek ‘improviseren’. Wat dacht je trouwens van het spelen van duetten? Als in je eentje pianospelen plezier geeft, dan is vierhandig spelen (samen met een vriend of vriendin) dubbel op.

Foto's van W. Stroman Pianoles

W. Stroman Pianoles image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over W. Stroman Pianoles. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map