BREDA - Ondanks een bliksemstart van ADO Den Haag heeft het uitduel bij NAC geen winnaar opgeleverd. De gasten verspeelden een 0-2 voorsprong om met 2-2 gelijk te spelen in Breda. NAC kan daarmee volgende week deelname aan de play-offs veilig stellen.

ADO Den Haag, dat wel al enige tijd zeker is van de play-offs, begon sterk op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. Silvino Esajas zorgde al na acht minuten voor de 0-1, Henk Veerman verdubbelde die voorsprong zo'n tien minuten later vanaf elf meter. Na rust deed Aimé Omgba wat terug voor NAC. In de 66ste minuut tekende hij voor de aansluitingstreffer.

ADO leek evenwel af te stevenen op een overwinning in Breda, maar op de valreep viel dan toch nog de 2-2. Sigurd Haugen was de gevierde man bij de thuisploeg. NAC is nog niet helemaal zeker van deelname aan de play-offs. Het gat naar nummer negen MVV bedraagt maar twee punten. Bij winst op TOP Oss komende vrijdag kan men het ticket alsnog veiligstellen.