WASSENAAR - Het wijkmanagement van Wassenaar nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst Wassenaar zijn we samen op donderdag 14 februari. Bestuursleden en leden van buurt- en wijkverenigingen, betrokken inwoners en maatschappelijke partners zijn van harte welkom. Bent u zo iemand of kent u iemand? We ontmoeten u graag en neem ook zeker andere geïnteresseerden mee.

Programma van de avond
De avond staat onder meer in het teken van de sociale betrokkenheid in ons dorp. U krijgt meer inzicht in de cijfers over leefbaarheid in Wassenaar ten opzichte van andere gemeenten in ons land. En u krijgt de primeur van het vernieuwde platform Wassenaar Doet. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om ervaring met elkaar uit te wisselen. Hieronder vindt u het programma.

17:00 uur Inloop met aperitief met borrelhapjes
17:30 uur Opening door wethouder Zweerts de Jong
17.45 uur Presentatie Wassenaar in cijfers; door Hester van Leeuwen, beleidsadviseur.
18.15 uur Aftrap nieuwe ‘look en feel’ Wassenaar Doet door wethouder De Ridder.
18.20 uur Wassenaar Doet door Jolande de La Rambelje Vrijwilligerscentrale Wassenaar
18.40 uur Terugblik en vooruitblik 2019
19.00 uur Afsluiting

Bent u erbij?
Wilt u hier bij aanwezig zijn? Dan vragen wij u zich online te registreren via onderstaande link, u ontvangt dan het toegangsbewijs in uw mail. Mocht u er niet uitkomen? Stuur dan even een e-mail naar wijkmanagement@wassenaar.nl dan helpen wij u graag. Wij kijken uit naar uw komst!