WASSENAAR - Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of uw huis geïsoleerd? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route! Op zaterdag 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg te helpen met uw eigen tips en ervaringen!

Wethouder Ritske Bloemendaal: “Ik laat de Wassenaarders die stappen willen zetten op het gebied van isolatie, graag zien wat wij in huis gedaan hebben. Ik ga mijn huis dus zeker aanmelden voor de duurzame huizenroute. Onze woning is inmiddels voorzien van dubbel glas, dak-, wand- en bodemisolatie. De temperatuur in huis is hierdoor veel aangenamer én de energierekening ook.” Energiebesparing lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen stappen worden gezet, groot én klein. Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot, krijgen bezoekers praktische tips, zien zij de duurzame maatregelen in werking en doen zij inspiratie op voor hun eigen huis.

Ook uw huis aanmelden voor de Duurzame Huizen Route?
Lijkt het u leuk om zelf te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in uw huis? Meld uw woning dan aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden en maak kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen. Geef zelf aan op welke dag(delen) u uw woning wilt openstellen.