DEN HAAG - ADO Den Haag maakt nog altijd kans op promotie naar de eredivisie. Het hield in eigen huis De Graafschap op 2-2 en dat was voldoende na de eerdere 2-3 zege in Doetinchem.

De spanning leek al snel uit het tweeluik door twee doelpunten van Schalk voor rust, maar na de rust keerde alle spanning terug. De Graafschap bracht Seuntjens en hij was alert bij een rebound. Fortes zorgde voor daarna voor de gelijkmaker en toen Absalem rood kreeg was het nog even penibel voor ADO. Seuntjens had ver in blessuretijd de winnende nog op zijn schoen, maar miste.

Woensdag speelt ADO, eerst thuis in de halve finales van de nacompetitie tegen de nummer 16 van de eredivisie. Die plek is momenteel in handen van Excelsior,de tegenstander waarvan ADO twee seizoenen geleden de finale na strafschoppen verloor. Ook Rkc Waalwijk kan nog zestiende worden, hetgeen zondag duidelijk zal worden.