DEN HAAG - ADO Den Haag lijkt het even helemaal kwijt te zijn. Trainer Darije Kalezic leek tegen FC Eindhoven voor een schokeffect te willen zorgen door twee van zijn sterkmakers dit seizoen, Henk Veerman en Daryl van Mieghem, op de bank te posteren, maar veel soelaas bracht dit niet. ADO bleef namelijk tegen de Brabanders steken op een gelijkspel: 1-1.

In een nieuw 5-3-2-systeem, met Jort van der Sande en Alex Schalk voorin, kwam ADO nog wel op voorsprong tegen FC Eindhoven. Jerry van Wolfgang kreeg de bal in een dribbel gelukkig met zich mee en maakte oog in oog met Jorn Brondeel zijn eerste goal voor ADO. Tien minuten in de tweede helft trok Farouq Limouri de score terug in evenwicht, met een kopbal uit een corner.

Met Veerman en Van Mieghem uiteindelijk wel in de ploeg kon de thuisploeg ook in het befaamde "Haags kwartiertje" de bakens niet meer verzetten.