WASSENAAR - Formateur Martijn Bolkestein nodigt alle Wassenaarders uit om mee te praten over het coalitieakkoord. Op maandag 16 mei horen hij en de onderhandelaars, tussen 17:00 uur en 18:00 uur in Raadhuis De Paauw, graag wat volgens u belangrijk is voor het coalitieakkoord.


De VVD, Hart voor Wassenaar, WassenaarLokaal! en GroenLinks gaan onderhandelen over het coalitieakkoord. Daarin leggen ze vast wat ze belangrijk vinden en wat de gemeente moet bereiken in de komende periode. De verkiezingsprogramma’s van de vier partijen zijn daarvoor belangrijk. “Daarnaast luisteren de onderhandelaars en ik ook graag naar wat u belangrijk vindt voor het coalitieakkoord. Daarom nodigen we alle Wassenaarders uit, de thee staat klaar”, aldus Bolkestein.

De formateur en de vier partijen betrekken de inwoners graag vroeg in het proces. Bolkestein: “De formatiefase is net gestart, dan kun je nog het meeste input meenemen.” Daarom zijn er ook geen thema’s gedefinieerd waarop inbreng gevraagd wordt, alles is welkom.

Van het inloopuur wordt een verslag gemaakt, maar wat er precies met de inbreng gaat gebeuren kan nog niet gezegd worden. “Dat hangt echt af van wat de input is en van hoe de onderhandelingen lopen. Wel houden we iedereen, specifiek iedereen die langs komt, op de hoogte”, belooft Bolkestein.

Het inloopuur is op maandag 16 mei van 17:00 tot 18:00 in Raadhuis de Paauw. U hoeft zich niet aan te melden. Mocht u op dat moment verhinderd zijn, dan kunt u uw inbreng ook mailen naar formatie@wassenaar.nl. Als u eerder uw inbreng aan de griffie heeft gestuurd, is dat niet nodig, dit is in goede orde ontvangen.