WASSENAAR - Op maandagavond 20 september, van 19.30 – 22.00 uur organiseert de Klimaattafel Wassenaar een avond vol duurzame, inspirerende initiatieven uit het dorp. Dit zal voor het eerst weer een live-bijeenkomst zijn met de mogelijkheid om weer te netwerken, uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen natuurlijk! Bij zo’n hernieuwde start kijken we op deze avond ook vooruit. We wisselen daarom graag met u van gedachten over wat u vindt van uitbreiding van duurzaamheidsonderwerpen en een meer buurtgerichte aanpak van de Klimaattafel.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in theater de Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar. Er is beperkt plaats. Voor de mensen die niet kunnen komen, is er ook de mogelijkheid om de presentaties online te volgen of terug te kijken. Mocht u dat willen, geef dat dan aan bij uw aanmelding.

Aanmelden
Zet de datum in uw agenda en geef u op via klimaattafel@wassenaar.nl.

Programma
Aanvang: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)De avond wordt geopend door gespreksleider Jasper Wegman en wethouder Duurzaamheid Ritske Bloemendaal.

Deel 1: 19.30 – 20.25 uur
Na de opening van de avond presenteren zich verschillende Wassenaarse initiatieven op het gebied van energieopwekking, isolatie, duurzaamheid en duurzaam ondernemen aan u. Dit deel van de avond is ook online te volgen. Vraag hiervoor bij uw aanmelding om de link.

Deel 2: 20.35 – 21.30 uur
In het tweede deel van de avond gaan we aan de slag! Samen met u willen we uitvinden hoe de Klimaattafel breder, duurzamer en buurtgerichter kan worden. Dit deel van de avond is enkel fysiek te volgen.

Afsluiting: 21.30 – 22.00 uur
Na afloop van het programma is er tot 22.00 uur de gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een drankje.

Wij hebben er zin in en kijken uit naar uw komst!