WASSENAAR -

Donderdag 14 oktober staat er van 09.00 tot 17.00 uur een prikbus van GGD Haaglanden op het parkeerterrein aan de Berkheistraat. U kunt zich dan zonder afspraak laten vaccineren tegen het coronavirus. Vaccineren gebeurt met het Janssen-vaccin of het Pfizer-vaccin. Twijfelt u nog of heeft u prikangst? Stel uw vragen aan het informatieteam. Zij nemen graag de tijd voor u.


Janssen of Pfizer

Iedereen van 12 jaar en ouder die nog geen vaccinatie-afspraak heeft gemaakt, is welkom om vragen te stellen of om een prik te halen. Van het Pfizer-vaccin heb je twee prikken nodig, met minimaal 21 dagen tussen de eerste en de tweede prik. Bij het Janssen-vaccin is één prik voldoende. 18-plussers kunnen kiezen uit het Janssen-vaccin of het Pfizer-vaccin. Bent u jonger dan 18 jaar of zwanger? Dan krijgt u het Pfizer-vaccin.


Wat heeft u nodig?

Heeft u een identiteitsbewijs? Neem dit dan mee naar de prikbus. Heeft u geen identiteitsbewijs? Ook dan bent u welkom. Trek kleding aan waarbij u makkelijk uw bovenarm kunt ontbloten. Na de prik moet u nog een kwartier plaatsnemen in de wachtruimte om er zeker van te zijn dat u geen bijwerkingen krijgt. GGD Haaglanden verzorgt de registratie. U krijgt ook meteen een afspraak voor de tweede vaccinatie, als dat nodig is.


Kunt u niet zelf naar de priklocatie komen? Dan kan de bij-Bus u op 14 oktober ophalen en weer thuisbrengen, ook als u geen lid bent. Reserveer uw rit door te bellen met 070-5177870 (dagelijks 9-12u) of stuur een e-mail naar info@debijbus.nl.

Blijf bij klachten thuis

Heeft u klachten die kunnen passen bij het coronavirus, zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Blijf dan thuis en maak afspraak via www.coronatest.nl om u te laten testen. Zo voorkomt u dat u anderen besmet.