WASSENAAR - De komende dagen wordt het erg mooi weer. Daarom verwacht de gemeente drukte rondom de Wassenaarse Slag. Ter voorbereiding op deze drukte heeft de gemeente verschillende maatregelen voorbereid die én aansluiten bij het landelijke Corona beleid én om de verkeersdrukte te kunnen regelen op momenten dat dit nodig blijkt.

Loco-burgemeester Hubert Schokker: ‘Natuurlijk begrijp ik dat u van het mooie weer wilt genieten door bijvoorbeeld de Wassenaarse Slag te bezoeken. Maar blijft u alstublieft uw gezonde verstand gebruiken. Ik verzoek u dan ook goed te letten op de situatie; zoek niet de drukte op en keer om als het te druk wordt!’

Verkeersmaatregelen
Bezoekers moeten bijvoorbeeld rekening houden met afsluitingen van wegen richting het strand en omleidingsroutes. De maatregelen worden aangekondigd via verschillende tekstborden langs de kant van de weg. Bij zeer extreme drukte wordt Wassenaar afgesloten. Uitsluitend bewoners kunnen dan nog tot Wassenaar toegelaten worden. De afritten van de N44 worden dan voor alle verkeer afgesloten. Bewoners kunnen onder andere via de N206 en de N441 het dorp bereiken.

Facebook en Twitter
Houd de Facebookpagina en het Twitterkanaal van de gemeente in de gaten voor het laatste nieuws rondom het verkeer tijdens drukke dagen.