WASSENAAR - Gemeente Wassenaar voert van 14 augustus tot en met 15 september werkzaamheden uit aan vijf verkeerslichten. De verkeerslichten staan dan uit, verkeersregelaars regelen het verkeer.


Het gaat om de volgende verkeerslichten:

  • Backershagenlaan ter hoogte van het Rijnlandslyceum. De werkzaamheden vinden plaats in de week van 14 augustus 2023. Het gaat om het vervangen van de verkeersregelautomaat en plaatsen drukknoppen voor fietsers.
  • Van Zuylen van Neijeveltstraat – Storm van ’s-Gravesandeweg. De werkzaamheden vinden plaats in de week van 21 augustus 2023. Het gaat om het vervangen van de verkeersregelautomaat en aanleggen van detectielussen.
  • Van Zuylen van Neijeveltstraat – Schoolstraat. De werkzaamheden vinden plaatsen in de week van 28 augustus 2023. Het gaat om het vervangen van de verkeersregelautomaat en aanleggen van detectielussen.
  • Van Zuylen van Neijeveltstraat – Johan de Wittstraat. De werkzaamheden vinden plaats in de week van 3 september 2023. Het gaat om het vervangen van de verkeersregelautomaat, aanleggen van detectielussen, voetgangersoversteek en fietsopstelvakken.
  • Stoeplaan-Wilhelminaplein. De werkzaamheden vinden plaats in de week van 11 september 2023. Het gaat om het vervangen van de verkeersregelautomaat.