WASSENAAR - Vanaf maandag 18 september starten er werkzaamheden op de Buurtweg ter hoogte van nummer 133. De werkzaamheden worden uitgevoerd om de verkeerssituatie rondom de poller veiliger te maken.


Planning werkzaamheden en omleiding

Van maandag 18 september vanaf 07:00 uur tot en met dinsdag 26 september 17:00 uur is de weg is dicht voor auto’s en fietsers. Het autoverkeer wordt omgeleid over de N44. Fietsverkeer wordt omgeleid over de Zijdeweg-N44-Waalsdorperlaan-Buurtweg v.v.
Hulpdiensten kunnen in geval van nood passeren.

Wat wordt er uitgevoerd?

Het fietsverkeer wordt door middel van een ruimere doorgang rond het eiland met de poller eromheen geleid. Het asfalt voor de fietsers wordt in een rode kleur aangebracht. De poller wordt op een hoger niveau aangebracht zodat er een drempelconstructie ontstaat. Deze drempelconstructie ontmoedigt het fietsverkeer over de poller heen te rijden. Voor de auto’s worden aparte opstelvakken aangebracht. De kleur van het asfalt voor de personenauto’s wordt zwart.

Hinder en meer informatie

Werken aan de weg brengt helaas hinder met zich mee. Wij hopen op uw begrip. Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met dhr. J. Sinke via telefoonnummer 14 070.