WASSENAAR - Vanaf maandag 13 januari werkt Liander aan het energienet aan de Prinsenweg. Ook Dunea voert werkzaamheden uit aan de waterleiding. Er wordt gewerkt in het voetpad, de parkeervakken en fietsstrook/oostelijke rijbaan ter hoogte van de woningen Prinsenweg 57/59 tot en met Prinsenweg 111.


De werkzaamheden

Van maandag 13 januari tot en met vrijdag 27 maart werkt Liander aan de gasleidingen en elektriciteitskabels in een gedeelte van de Prinsenweg. De huidige kabels en leidingen zijn verouderd en worden vernieuwd. Tegelijk met deze werkzaamheden werkt ook Dunea aan de waterleiding. Tijdens de werkzaamheden blijven de woningen (te voet) bereikbaar.

Verkeersmaatregelen

Uit veiligheidsoverwegingen wordt het zuid-noord verkeer op de Prinsenweg (oostelijke rijbaan) tijdens de werkzaamheden omgeleid. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N-44. De omleidingen worden met borden aangegeven en zijn ook te vinden op de projectpagina www.wassenaar.nl/prinsenweg.

Meer informatie en contact

De werkzaamheden voor het gehele werk worden uitgevoerd door aannemer Van Voskuilen Woudenberg bv. De uitvoerder van aannemer Van Voskuilen Woudenberg bv is de heer R. Kors. Hij is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 16.00 uur via telefoonnummer 06-46316175. Kijk ook voor meer informatie op www.wassenaar.nl/prinsenweg.