EINDHOVEN - ADO Den Haag is op het nippertje voor de twaalfde keer op rij ongeslagen gebleven. Op De Herdgang wist de ploeg van Darije Kalezic in de slotfase zelfs de volle buit te pakken waardoor het koploper Roda JC nadert tot op één punt.

Vanzelf ging het zeker niet in de lichtstad. Sterker, Jevon Simons opende voor de rust brutaal de score namens Jong PSV. Daardoor moest ADO Den Haag na rust vol aan de bak.

Het was dit keer niet één van het trio aanvallers, Veerman, Van der Sande, Van Mieghem die de punten wist te redden. Sasha Komljenovic maakte tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Daar bleef het niet bij, want in de vierde minuut van de extra tijd zorgde Malik Sellouki er zelfs voor dat ADO met de volle buit naar huis ging: 1-2.