DEN BOSCH - ADO Den Haag heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen door FC Den Bosch te kloppen. De van FC Volendam overgekomen Daryl van Mieghem kende een droomdebuut door de winnende treffer te maken: 1-2.

Er viel voor de rust genoeg te beleven in De Vliert, maar de vele kansen leidden niet tot een doelpunt aan één van beide kanten.

Tien minuten na de pauze brak Malik Sellouki de partij open voor het ADO Den Haag van trainer Darije Kalezic. De Fransman tikte een rebound binnen waardoor ADO eindelijk de eerste treffer van het seizoen maakte. Invaller Ilias Boumassaoudi, koud in het veld, zorgde namens FC Den Bosch voor de gelijkmaker. Het was echter aanwinst Daryl van Mieghem die zijn ADO-debuut opluisterde met een late winnende goal.