WASSENAAR - Op vrijdag 29 juni werden er binnen een half uur twee winkeldiefstallen gepleegd bij twee drogisterijen in Wassenaar. De buit betreft in beide gevallen vitaminepillen en bedraagt meer dan 500 euro.

Allereerst werd de diefstal ontdekt bij de drogist aan het Stadhoudersplein. Toen de medewerkster haar collega belde van hetzelfde filiaal aan de de Langstraat in Wassenaar, bleek dat hier ook al vitaminepillen waren gestolen. Bij beide diefstallen zijn twee verschillende verdachten in beeld. De verdachte in het gele t-shirt sloeg zijn slag bij de drogist aan de Langstraat. De ander haalde kort daarna het schap leeg bij de drogist aan het Stadhoudersplein. De overeenkomst is dat bij beide diefstallen voor grote bedragen vitaminepillen van het merk Davitamon werden gestolen.

Tips?
Bel de politie Herkent u de verdachte? Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.