WASSENAAR - Op woensdag 14 juli 2021 krijgt een goudinkoop winkel aan de Langstraat in Wassenaar bezoek van twee mannen.


Beide mannen geven aan de verkoper aan dat ze goud willen verkopen. Beide mannen laten hun te verkopen gouden kettingen aan de verkoper zien. De goudinkoper biedt hen daarop een bedrag aan. Een van de twee mannen stopt de sieraden vervolgens in een klein zakje en zet deze op de balie. De mannen geven in eerste instantie aan de sieraden terug te willen maar toch later het geld te willen hebben. Kennelijk hebben de mannen bij het teruggeven van de sieraden het zakje verwisseld met nepsieraden. De mannen hebben de winkel verlaten met hun 'echte' sieraden en een bedrag van 4800,- euro. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de twee mannen.

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.