WASSENAAR - Een man is in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 oktober op de Schoolstraat onder bedreiging van een vuurwapen beroofd. Dit gebeurde tijdens een zakelijke afspraak tussen het slachtoffer en de verdachte.


Het slachtoffer en de verdachte zaten rond middernacht vanwege een zakelijke afspraak samen in een auto. In de Schoolstraat haalde de verdachte een vuurwapen tevoorschijn. Onder bedreiging van dit wapen beroofde de verdachte het slachtoffer, waarna hij er vandoor ging.

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend. De man heeft een getinte huidskleur en is 25 tot 30 jaar oud. Hij had een baard en kort haar met een scheiding. Hij droeg een zwarte broek en had twee jassen aan.

Iets gezien?

Het onderzoek naar deze beroving is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets opvallends gezien in de nacht van dinsdag op woensdag in de omgeving van de Schoolstraat? Of heeft u op een andere manier informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het alstublieft weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.