WASSENAAR - Aan de Backershagenlaan in Wassenaar heeft in de avond van zaterdag 6 juli om 23:00 een woningoverval plaatsgevonden. Eén persoon raakte hierbij gewond. De politie doet op dit moment onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen.


In de nacht van zaterdag 6 juli op zondag 7 juli ontving de politie een melding van een woningoverval aan de Backershagenlaan in Wassenaar. Ter plaatste troffen agenten een gewonde man aan. De man is door ambulancepersoneel onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis. Vermoedelijk zijn meerdere verdachten de woning binnengegaan. Nadat zij onder andere sieraden hadden buitgemaakt, zijn zij gevlucht. Op dit moment doet de politie onderzoek naar het incident.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen van dit incident. Vermoedelijk was er tijdens het plaatsvinden van het incident een verdachte auto in de omgeving. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Dan kunt u zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.