Wassenaar - Het tweede slachtoffer van het ongeval in Wassenaar is zondagavond 11 februari alsnog overleden. Over de gezondheidstoestand van de man ontstond zondag 11 februari onduidelijkheid toen de politie enkele uren na het ongeval informatie binnen kreeg dat beide slachtoffers van het ongeval waren overleden.

De hulpdiensten kregen zondag om 03.15 uur een melding dat op vakantie- en attractiepark ‘Duinrell’ een auto te water was geraakt. Agenten die een onderzoek instelden, zagen inderdaad een auto in het water liggen. Duikers van de brandweer hielpen een persoon, die zelfstandig uit het voertuig wist te komen, op de kant en haalden uit het voertuig twee andere personen. Ambulancepersoneel vervoerde de drie slachtoffers onmiddellijk naar verschillende ziekenhuizen. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie begon direct met het instellen van een onderzoek naar de oorzaak van dit incident. De brandweer haalde het voertuig met een kraan uit het water.

Aanhouding

In een ziekenhuis hielden agenten de man aan die zelfstandig uit het voertuig wist te komen. De verdachte, een 28-jarige man zonder vaste woon- en of verblijfplaats, is mogelijk de bestuurder van het voertuig geweest.

Overlijden

Eén van de mannen, een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed zondagochtend in het ziekenhuis. Het tweede slachtoffer, een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed in de nacht van zondag 11 op maandag 12 februari. De verdachte heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten, zit nog vast voor verhoor en wordt deze week voorgeleid aan een rechter-commissaris.