De Lacros S600XL Belt is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Lacros. Deze fiets is uitgerust met de nieuwste technologieën voor een ultieme fietservaring.


De S600XL Belt beschikt over een krachtige 250W middenmotor en riemaandrijving, wat zorgt voor een soepele en efficiënte trapondersteuning. De riemaandrijving is duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk, waardoor je kunt genieten van een stille en comfortabele rit zonder afgeleid te worden door onnodige geluiden of onderhoudskwesties. Daarnaast beschikt de S600XL Belt over een stijlvol design en hoogwaardige componenten, waardoor deze fiets niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher is. Met deze fiets kun je zonder enige moeite lange afstanden afleggen en optimaal genieten van jouw fietstochten. Bovendien is de fiets volledig opvouwbaar waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt in je camper of in de kofferbak van je auto!

De Lacros Scamper S600XL Belt is dit jaar uitgeroepen tot de beste elektrische vouwfiets door fietstest.nl. Deze prestigieuze onderscheiding bevestigt het streven naar kwaliteit, innovatie en tevredenheid van klanten. De Scamper S600XL Belt is een ware blikvanger, met geavanceerde functies zoals een krachtige motor, een duurzame riemaandrijving en een eenvoudig vouwmechanisme. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar vervoermiddel voor je dagelijkse woon-werkverkeer of gewoon wilt genieten van de vrijheid van het fietsen, de Scamper S600XL Belt van Lacros is de onbetwiste keuze.

Ben je benieuwd naar hoe deze fiets rijdt? Kom dan eens bij ons langs voor een proefrit!

Lacros

Nieuwe Eerdsebaan 16

5482 VS Schijndel

073-203 24 87

www.lacros.nl