WASSENAAR - U bent allemaal van harte uitgenodigd op onze Open Dag op zondag 15 mei van 11.00-15.00 uur op ons terrein aan de Zijdeweg 56, 2245 BZ in Wassenaar. Dat ligt precies tussen de Bijhorst en de Landbouw! Kom wel als het kan graag op de fiets!

De afgelopen jaren is er veel gebeurd. Grond is geruild met het naastgelegen v.d. Valk hotel, door Corona kon er niets gezelligs georganiseerd worden, onze nieuwe gebouwen zijn gebouwd en in gebruik genomen en het terrein opnieuw ingericht. Daarom zijn we extra blij dat we deze Open Dag weer kunnen organiseren.

Wat is er allemaal te doen? Op ons voormalig ezelveld zal onder de beschutting van tenten een markt met een grote diversiteit zijn; voor ieder wat wils! Thuisgemaakte lekkernijen, diverse Dierenorganisaties zoals de Haagse Egelopvang, Wildopvang Zuid Holland, de Dierenbescherming, de Vogelopvang de Wulp, en natuurlijk een kraam van Stichting Nationale Dierenzorg! Daarnaast zal dierenspeciaalzaak Animals First een kraam bemannen en is er een kraampje met custom-made kattenhuizen, houten producten, Woedi (Wassenaarse Ouderen en Dieren) en Arachno corner. Daarnaast zullen Suze van Groningen (de kunstenares uit onze Seniorenclub voor katten) en Atelier Ronald Kronenburg (kunstenaar uit onze Seniorenclub voor honden) er staan plus Kunstenares Margreeth Kortekaas.

Op het terrein waar normaal onze geiten Spook en Bob staan zal de hele dag door Schaapsherder Bart Dekker demonstraties schapen hoeden worden gegeven. Op het uitloopveld voor zullen diverse hondendemonstraties door de dag heen zijn.

Om de inwendige mens ook gelukkig te houden zal Foodtruck Route 66 op het terrein staan en In de Bonen voor de lekkerste koffie. Afkoelen kan ook bij onze eigen overheerlijke Wassenaarse Luciano!

Voor de kinderen zijn er een heleboel leuke dingen; er is een speurtocht over het hele terrein, er kunnen uilenballen ontleed worden, je kan op de foto als poes of hond, natuurlijk zijn er grabbeltonnen en kleurplaten, blikken gooien, kijken bij onze imker en natuurlijk bij de Dierenambulance!

Onze nieuwe Dierenambulance zal uiteraard te bezichtigen zijn. Met hulp van honderden donateurs konden we in februari onze nieuwe Dierenambulance in gebruik nemen en een boel mensen zullen nieuwsgierig zijn hoe het er in en met de Dierenambulance aan toe gaat.

Al onze afdelingen zijn te bezoeken onder de deskundige leiding van onze professionele dierenverzorgers en de vele vrijwilligers. Neem een kijkje bij onze senioren honden & katten, of wie weet zit je potentiële nieuwe huisdier in het honden of katten asiel. Uiteraard kan je ook een kijkje nemen bij ons nieuwe honden en katten pension en onze hondendagopvang.

Oftewel; het gaat een leuke dag worden, waar enorm veel te doen is en die we graag met iedereen delen!