WASSENAAR - Zondag 28 januari sluit om 17:00 uur de Albert Heijn aan het Stadhoudersplein 4 in Wassenaar tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt ingrijpend verbouwd en vergroot tot maar liefst zo'n 2.500 vierkante meter. Die extra ruimte zien klanten terug in de brede winkelpaden, de overzichtelijke inrichting en de uitbreiding van het assortiment. Op dinsdag 13 februari gaat Albert Heijn Wassenaar om 11:00 uur weer open. Supermarktmanager Carlos do Rosario Lopes en zijn medewerkers nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.


De opening wordt een gezellig feestje. De hamster is erbij en een barista zorgt voor lekkere koffie. De eerste 500 klanten krijgen een goodiebag met allerlei heerlijkheden erin. "De dag erna, 14 februari, organiseren we een speciale Valentijnshoot. Dan kun je gratis met je lief op de foto. Bovendien maak je door hieraan mee te doen ook nog eens kans op een boodschappenpakket ter waarde van 100 euro", aldus de supermarktmanager.

Streetfood en vega(n)

De vernieuwde Albert Heijn krijgt een logischere looproute en een zeer uitgebreid assortiment. Je vindt er meer internationale producten, zoals uit Amerika, dan voorheen. Het aanbod van de sushibar bestaat straks ook uit ter plekke gemaakte poké bowls en Bam tuk - streetfood uit Vietnam, Thailand en Indonesië. Verder komen er meer biologische producten en vega(n). De winkel krijgt zestien zelfscankassa's waarvan je bij één met contant geld kunt betalen. Als klanten liever afrekenen bij de gewone kassa, dan kan dat natuurlijk ook. Die mogelijkheid blijft.

Al negentig jaar in Wassenaar

Albert Heijn Wassenaar opende voor het eerst op 31 mei 1934. De winkel, het 175ste filiaal van Albert Heijn, zat destijds aan de Langstraat, hoek Johan de Wittstraat. Carlos do Rasario Lopes: "We zitten dus al negentig jaar in Wassenaar! Na wat omzwervingen via onder andere de Hofkampweg vestigden we ons in 2001 aan het Stadshoudersplein. Een fijne plek, waar we met onze vernieuwde Albert Heijn nog heel lang hopen te blijven."

Tijdens de verbouwingsperiode zijn klanten welkom bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Schoolstraat 1 in Voorschoten en Bevrijdingsplein 50 in Leiden.