WASSENAAR - Per 1 maart 2023 opent een nieuwe dependance van Dierenkliniek Stevenshof – Valkenburgse Meer, genaamd Dierenkliniek Zijdeweg, op het terrein van Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar.

Na een jarenlange samenwerking met Stichting Nationale Dierenzorg, kon het niet uitblijven. De hoofdlocatie van de dierenkliniek draagt al jaren de diergeneeskundige zorg voor de dieren en minimaal 2 x per week is er een dierenartsronde op het terrein voor de dieren op de afdelingen. Een unieke samenwerking ontstond. In het monumentale gebouw Welgelegen op het terrein is een 100m2 dierenkliniek gerealiseerd. De kliniek is geopend voor dieren op het terrein, maar ook voor cliënten van daarbuiten. De inschrijving voor nieuwe cliënten is geopend.

De kliniek heeft een intense verbouwing ondergaan van ruim 100m2 niet meer gebruikte hondenafdeling naar volledig uitgeruste kliniek met een aparte honden- en een kattenspreekkamer, apotheek, röntgenruimte, operatiekamer, volledig uitgerust laboratorium en aparte opnameruimtes voor hond en kat.

Op zaterdag 4 maart biedt Dierenkliniek Zijdeweg u de mogelijkheid een uniek kijkje achter de schermen van de kliniek te nemen van 11.00 – 14.00 uur.