WASSENAAR - Stichting Nationale Dierenzorg heeft met ingang van 1 juni Inez de Ligt aangestelt als nieuwe directeur. Inez de Ligt volgt Marc van Dijk op die de afgelopen vierenhalf jaar directeur van Nationale Dierenzorg was. Na zijn jarenlange inzet, werd het tijd het stokje over te dragen. Zijn opvolger is een ervaren directeur uit de wereld van de stichtingen en dierenwelzijn.

Inez de Ligt was onder andere directeur bij Stichting Vier Voeters, de Nederlandse afdeling van de internationale dierenwelzijn organisatie Four Paws. De Ligt neemt hiermee vijftien jaar ervaring met stichtingen mee, die in haar nieuwe functie goed van pas komt.

Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar is hét dierenpension en asiel voor Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Reeds 90 jaar vangen zij zwerfdieren op en zoeken zij een nieuw baasje voor hen. Daarnaast kunnen zij met hun moderne ambulances gewonde en gevonden dieren snel en vakkundig vervoeren. De seniorenclub is het oudste en zeer unieke bejaardentehuis voor honden en katten.

“Wij dragen uw huisdier een warm hart toe!”