WASSENAAR - In de voorstelling ‘Swingin’ in New Orleans’ reizen The Legends, o.l.v. trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, af naar het zuiden van Amerika. Ze nemen het publiek mee naar het bakermat van de jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn streetparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras.


In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino. In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends toveren het podium om tot een plattelandsnachtclub en nemen je mee terug in de tijd. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De Theatercafé opstelling in Theater Warenar met tafeltjes en stoelen rondom, zorgt deze avond voor extra sfeer in der zaal. U mag uw drankje de zaal in nemen en zelfs een danspasje is mogelijk. Mocht u toch liever zittend genieten, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Theater Warenar | woensdag 30 oktober | 20.15 uur | € 20

Kaarten: www.warenar.nl | kassa ma & wo 10.00 – 14.00 uur