WASSENAAR - Vandaag ging de Albert Heijn aan het Stadhoudersplein weer open. De winkel is, dankzij een aanbouw aan de achterzijde, nu een kwart groter. Binnenin zien klanten een eigentijdse supermarkt met een ruim assortiment. Supermarktmanager Carlos do Rosario Lopes: "We zitten al negentig jaar in Wassenaar. Daarvan heeft onze medewerkster Helma meer dan veertig jaar meegemaakt. Bijzonder, en daarom mocht zij vandaag de vernieuwde winkel openen."


Bij het doorknippen van het lint kreeg Helma hulp van wethouder Van Doeveren.Veel klanten wilden de feestelijke opening meemaken en het was dan ook gezellig druk. De eerste reacties zijn positief. Vooral over de moderne inrichting en het versaanbod zijn klanten enthousiast. De Albert Heijn heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan Voedselbank Wassenaar geschonken. Dat had een totale waarde van zo'n 4.500 euro. "Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien hebben we een plezierige samenwerking met de voedselbank. Heel fijn om zo dit goede doel extra te kunnen helpen", aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan het Stadhoudersplein 4 in Wassenaar is open op maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur, zondag van 10:00 tot 19:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.