DEN HAAG - ADO Den Haag heeft maandagavond op het nippertje weten te winnen van Telstar. De gasten speelden in het Cars Jeans Stadion een uitstekende wedstrijd, maar het was de thuisploeg die in de slotfase het gelukkigste was: 2-1.

Als Telstar met rust op voorsprong had gestaan had niemand daar vreemd van opgekeken. De ploeg van Andries Jonker speelde prima en kreeg drie opgelegde kansen. Ozan Kökcü en Sven van Doorm kregen opgelegde kansen en aanvoerder Glynor Plet raakte zelfs de lat.

Wonder boven wonder kwam ADO Den Haag, dat pas aan het eind van de erste helft wat tegengas kon bieden na de rust wel op voorsprong. Thomas Verheydt benutte een strafschop nadat hij zelf was gevloerd door Aktas. Hierna kreeg de thuisploeg nog een aatal goede kansen, maar vanuit het niets tekende Plet acht minuten voor tijd voor de 1-1. Een punt zat er echter niet in voor Telstar want Amar Catic schoot ADO vlak voor tijd alsnog naar de zege.