DEN HAAG - ADO Den Haag heeft in het eigen Cars Jeans Stadion met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Groningen. De gasten speelden de gehele tweede helft met tien man nadat Zeefuik kort voor rust rood zag. In de slotfase waren er ook rode kaarten voor de trainer van de Groningers, Danny Buijs, en Tom Beugelsdijk die tweemaal geel zag.

De Groningers kwamen na twintig minuten op voorsprong in Den Haag toen Gabriel Gudmundsson vanaf eigen helft vrije doortocht kreeg en koelbloedig afrondde. Vlak voor de rust maakte ADO Den Haag gelijk toen Tomas Necid kon raak koppen op aangeven van Beugelsdijk. Drie minuten later moesten de Groningers dus met tien man verder na een elleboogstoot van Zeefuik.

Ondanks de numerieke meerderheid ging de wedstrijd ook in de tweede helft gelijk op en ondanks mogelijkheden aan beide kanten werd er niet meer gescoord. Alleen de kaarten in de slotfase zorgden nog voor wat ophef.

ADO Den Haag - FC Groningen 1-1 (1-1)
20. Gudmundsson 0-1