UTRECHT - FC Utrecht heeft in zijn eerste duel onder trainer Michael Silberbauer net naast een verrassing gegrepen. Koploper Feyenoord wist in de slotminuut gelijk te maken: 1-1.

De in de zomer bij FC Utrecht teruggekeerde Jens Toornstra, na acht jaar bij Feyenoord te hebben gespeeld, maakte na een fraaie aanval al snel de openingstreffer. Feyenoord veerde geleidelijk op, zag Danilo de lat raken, maar kreeg voor de rust verder geen grote kansen meer.

In de tweede helft was Feyenoord beter, maar was Utrechter Douvikas het dichtst bij een treffer met een bal op de paal. De vijfde zege op rij leek in de maak voor de thuisploeg, maar Jahanbakhsh voorkwam met een ferme knal Feyenoords tweede nederlaag van het seizoen.