ROTTERDAM - Feyenoord moet over een week in Praag flink aan de bak om de halve finales van de Conference League te bereiken. De Rotterdammers wisten de Rotterdammers geen afstand te nemen van Slavia Praag en speelde in een rommelig duel gelijk: 3-3.

Feyenoord begon prima, zette druk en eenmaal aan de bal dwong het met veel loopacties en beweging de kansen af. Luis Sinisterra bracht de de thuisploeg dan ook snel op voorsprong. Nelson was er na een afgeslagen corner vandoor en stuurde de Colombiaan diep. Die kapte zijn tegensatnder knap uit en vond de korte hoek. De thuisploeg voelde aan dat er meer te halen was en probeerde door te drukken. Dat lukte voor rust net niet want Orkun Kökcu trof de lat, Malacia schoot naast en doelman Kolar hield Sinisterra van een tweede treffer af. Het doelpunt viel, tegen de verhouding in, aan de overkant.Olayinka profiteerde van half werk in de Feyenoord-defensie en wipte de bal vanuit een lastige hoek over doelman Marciano in het doel.

Na de rust werd het allemaal een stuk rommeliger al vielen er wel vier goals. Feyenoord kon behalve een kans voor Til, amper openingen kon vinden en het was Sor die bij Slavia's eerste kans na rust de 1-2 kon binnentikken. Het leek echter toch nog goed te komen voor Feyenoord. Aanvoerder Senesi liep met de borst de 2-2 binnen en Kökcu verraste Kolar met een vrije trap in de korte hoek. Genoeg voor de zege was het niet omdat Traoré in de slotminuut nog de 3-3 binnen frommelde.