WASSENAAR - Het afronden van Lewandowski, de sprint/snelheid van Haaland, de passeeracties van Anthony, de pass van Kevin de Bruyne, het kijkgedrag van Son en het verdedigen van Alvarez. Op 2 mei maakt Voetbalopleidingscentrum.nl in een ‘Voetbalreis rond de Wereld’ de kwaliteiten van topspelers trainbaar bij Blauw Zwart.

In de meivakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum.nl de leukste en meest uitdagende voetbalclinic van de meivakantie op 2 mei bij Blauw Zwart. Onder leiding van gediplomeerde trainers maakt het bedrijf op een leuke manier de kwaliteiten van topspelers trainbaar. De clinic bij Blauw Zwart is toegankelijk voor kinderen van 6 tot 16 jaar voor zowel leden als niet-leden van de vereniging.

Aanmelden

De kosten voor de clinic bij Blauw Zwart bedragen €69,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, gezonde tussendoortjes en leuke prijzen. Inschrijven voor een voetbalclinic is mogelijk via www.voetbalopleidingscentrum.nl.

Datum

Maandag 2 mei Blauw Zwart 09.30 – 15.30
Dinsdag 3 mei RKVV Meerburg 09.30 – 15.30
Woensdag 4 mei VV Katwijk 09.30 – 15.30
Donderdag 5 mei Soccer Boys 09.30 – 15.30
Vrijdag 6 mei Alphense Boys 09.30 – 15.30

Voetbalopleidingscentrum.nl
Voetbalopleidingscentrum.nl is een samenvoeging van Voetbalomgeving en De Complete Techniek. Waar Voetbalomgeving trainers en coaches online bediende, deed de Complete Techniek dit vooral offline. Door beide bedrijven onder één dak te huisvesten zijn zij in staat om trainers, coaches én verenigingen zowel online als offline te ondersteunen.