WASSENAAR - Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn “50 jaar On Stage” tournee en brengt een nieuw boek uit met de titel “Dat kunnen ze allemáál wel zeggen”. Ook Neil Diamond kan terugkijken op een zeer succesvolle carrière van ruim 50 jaar en dat viert de Neil Diamond Memories Band met een tournee door het land. Beide theaterconcerten zijn in februari te zien in Theater Warenar Wassenaar.

Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 10-koppige band mee naar de glorietijd van deze wereldster. Tijdens de theatershow blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond en vertelt over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes. Deze fantastische live band slaagt erin de sfeer van de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’ te doen herleven. "A Legend in concert" van de Neil Diamond Memories Band trekt door het hele land volle zalen en ook voor het concert van aanstaande vrijdag 3 februari zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

Harry Sacksioni - kan het zelf bijna niet geloven, maar hij is in de afgelopen vijftig jaar, toch echt ieder jaar op tournee geweest, in binnen- en buitenland! Een enorme prestatie. Neem daarbij het feit dat hij dat bijna ieder jaar deed met nieuw geschreven nummers, en het zal niemand verbazen dat dit jubileumprogramma rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit zijn rijke catalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden.

Kom dansen! Kom zingen! Kom borrelen! Kom genieten! UIT-dicht-bij-huis

Neil Diamond Memories Band | Vrijdag 3 februari 2023 >> 20.15 uur – LAATSTE KAARTEN
Harry Sacksioni | Vrijdag 24 februari 2023 | 20.15 uur
kaarten www.warenar.nl/programma-22-23
Theaterkassa maandag en woensdag 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382