WASSENAAR - Thijs van de Meeberg, een fris komisch talent, kijkt uit naar een ontmoeting met jou op vrijdag 26 november in Theater Warenar. Thijs heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was of eigenlijk is - geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen - is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Meer dan mogelijk - Het is uit. Ineens was hij alleen in huis. Maar rekening houden met iemand, daar was hij zelf eigenlijk wel aan gehecht geraakt. Hij herstelt als de eerste dromen uitkomen van zijn vrijgezellenbestaan: hij neemt een plant en een afwasmachine. Hij ging werken op de buitenschoolse opvang, waar hij geterroriseerd werd door andermans kinderen. En zoals veel anderen nam hij een hond: Poco.

'Komische reflecties van een opkrabbelende vrijgezel. Hij plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft' - Theaterkrant

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg.
In Theater Warenar geldt de Coronatoegangspas. De bar is momenteel geopend tot 20.00 uur


Voorstelling: vrijdag 26 november 20.15 uur
Kaarten: € 17,50

Online: www.warenar.nl/programma
Kassa: open 070 511 8382 ma & woe tussen 10 en 14 u