LEIDEN & WASSENAAR - Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten. Maar wat schuilt er nou werkelijk achter die stralende gezichten?

Als er kleine barsten lijken te ontstaan proberen De Gestampte Meisjes dit uit alle macht te verbergen. ‘De show must go on’. Want het publiek komt toch voor een Magic Show? Ze willen voor één avond ontsnappen aan de realiteit en zitten toch niet te wachten op kwetsbaarheid of persoonlijke verhalen? Dus fake it, ‘till you make it! Maar wat doe je als de realiteit je begint in te halen, je een fout maakt of als je een truc spannend vindt om te doen en eigenlijk niet meer durft. Heb je dan gefaald?

F*KE IT is de nieuwe avondvullende show van De Gestampte Meisjes. Vol magie, illusies en humor. Er zullen dingen te zien zijn die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien. Want zoals de grote Houdini ooit zei....

De Theaterkrant over hun vorige voorstelling BALLEN:
“De Gestampte Meisjes maken snelle, komische voorstellingen, vaak heel persoonlijk en de schaamte voorbij. Confronterend en ongegeneerd” en “In hun voorstelling maken De Gestampte Meisjes op zeer geestige wijze gehakt van het ideaalbeeld dat media neerzetten van jonge vrouwen en hun gedrag ten aanzien van mannen”.

Winnaars FRINGE FESTIVAL Delft
De Gestampte Meisjes: Ymke van Hoof, Thenera van der Pluijm, Esmée van Liere
Regie: Kasper Scholten

Trailer F*KE IT: https://www.youtube.com/watch?v=Xb2ItnW0pGw&feature=youtu.be