WASSENAAR - Inmiddels is de uit Groot-Brittanië overgewaaide Pubquiz ook een begrip geworden in Nederland. In 2006 begon onze Quizmaster met een maandelijkse quiz in een Delfts Café.Dit groeide al snel uit tot een professioneel quizbedrijf, wat nu ruim 350 quizzen per jaar organiseert op heel diverse locaties. Van bedrijfsfeesten tot familie-uitjes, en van cafés tot theaters.

En nu kunnen wij met veel plezier verkondigen dat deze supergezellige quiz met evenzo vermakelijke quizmasters naar de Warenar komt! Voor komend seizoen hebben wij deze Pubquiz 3 avonden weten te regelen, waarop vrienden en vriendinnen, collega’s, buren, families en sportmaatjes met een team van 3 tot 6 spelers een quiztafel kunnen bemachtigen in het Theatercafé van de Warenar.

Vrijdag 1 februari 2019 | Vrijdag 29 maart 2019
Inloop telkens vanaf 19.30 uur | Aanvang 20.00 uur | Einde ongeveer 22.30 uur

Wat kun je verwachten van de Pubquiz?
Bij de Pubquiz nemen teams (3 tot 6 personen) het tegen elkaar op, op het gebied van heel diverse onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek, films, reclames, fotografie, natuur, kunst, etc. Na uitleg door de Quizmaster, volgen 8 rondes van 10 (open) vragen aan alle teams. De teams overleggen na de voorgelegde vraag en vullen hun antwoord in op het antwoordvel. Vragen worden op diverse manieren gesteld: open vragen (“onder welke naam is de kunstmaan beter bekend?” / “in welk land spreekt men Letzeburgs?”), fotorondes (“van wie is deze baard?” / “hoe heet dit dier?” / “welk logo is de juiste?”), muziekrondes (“wat is de titel van deze hit?” / “hoe heet deze meidenband?”). Tussen de rondes door vallen ook prijzen te winnen met het hilarische “Petje op, petje af” (juist of onjuist).

Voor elk wat wils!
Een Pubquiz draait niet om het IQ, maar om het vermogen op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Dat is de kracht van het succes van de Pubquiz. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij in het team.

Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken, en worden juiste antwoorden beloond met punten. Het team dat na acht rondes de meeste punten heeft verzameld, mag zich Pubquiz-Kampioen noemen en de prijzen in ontvangst nemen.

Er is een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus stel een team samen en boek snel die Teamtafel à €25,- per avond! (1 teamtafel = minimaal 3, maximaal 6 personen)