WASSENAAR - Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… Toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen, is regelmatig te zien in Klikbeet op tv, werd tweede bij de Slimste Mens 2019 en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Zijn derde, avondvullende show 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet' werd in de media bekroond met maar liefst vier sterren en is komende donderdag 9 januari te zien in Theater Warenar Wassenaar.

**** Volkskrant - Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken.
**** Trouw - Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven.
**** Scènes - Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch
**** Cabaret.nl - Van Amstel toont zich een meesterverteller


Theater Warenar | donderdag 9 januari 2020 | 20.15 uur
Kaarten: www.warenar.nl | kassa ma & wo 10.00 – 14.00 uur