WASSENAAR - Zaterdag 9 maart wordt het weer feest in Warenar!

Gezellige stapavond, voetjes van de vloer, drankje er bij en meezingen op de vele bekende nummers die voorbij komen! Zijn ze goud, fout of oud? Maakt niet uit!Al jouw guilty pleasures worden werkelijkheid!

Live optredens door Dries Roelvink!

Achter de draaitafels DJ Vince!

Dries Roelvink wie kent hem nou niet?!

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality, zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, Live for you, RTL late night, Chantal blijft slapen en DWDD maar daarnaast speelde hij ook de hoofdrol de speelfilm: “I love Dries” van producent Tom Six. Tien CD albums, twee DVD’s en vierendertig single’s heeft hij tot nu toe uitgebracht, waarvan twee Engelstalige: ‘Two different worlds’ 1996 en ‘The songs a like to sing’ in 2014. En als klap op de vuurpijl scoorde hij in 2010 zijn eerste nummer èèn hit met de titel “Alleen door jou”.

Mede door zijn ruime stembereik, (ruim 2 octaaf) en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries staat voor een geslaagde avond !!!

En DJ Vince houdt tussen de live-act door de dansvloer lekker in beweging!

Kom dus 9 Maart naar de Warenar! een avond wat u niet mag missen!

Kaarten € 15,00 voorverkoop

Online, aan de kassa van Warenar of bij Eetcafé Bozlust.

Aan de deur €17,50 (als er nog kaarten zijn!)