WASSENAAR - Fuad Hassen. Had jij daar al wel eens van gehoord? Nee, nog nooit van gehoord. Nou hij was op de Openingsavond van Theater Warenar en wij gaan hoor! Zijn hele preview stuk gelachen. Absoluut een talent. Dat gemak waar hij de zaal mee kreeg… Oh ook iets voor mij dan? Absoluut. Je wordt van de ene sketch naar de andere gelachen en je ziet hem voor je ogen transformeren naar een nieuw personage. Oké en wanneer komt ie? Zijn er nog kaarten?
Zaterdag 14 oktober 20.15 uur staat Fuad Hassen in Theater Warenar. Zijn programma heet "VOGELVRIJ". Echt een heerlijk begin van de herfstvakantie! Zeker gaan.De middag erna kan je aanschuiven bij de Rotterdamse Marja van Katendrecht en haar Spetterende Bingo Show! Dat is niet alleen een bingo, maar ook cabaret. In een gezellige setting van een soort Theatercafé. Met tafeltjes, drankjes aan tafel, een podiumpje, prijzen, muziek, humor, mooie gesprekken. Kom je alleen? Geen probleem. Dan mag je aan de Captainstable! Hilarische middag, nu al. Wanneer?

Zondagmiddag 15 oktober om 14.15 gaat de deur open voor Marja´s BINGO en kan je een tafel kiezen. Om 15.00 uur begint het en rond een uur of 16.30 is het afgelopen.

Woensdagavond is het de beurt aan Niek & Guy, die spelen ook al een tijdje samen met de Ashton Brothers door heel het land. Ze brengen nu in Wassenaar hun eerste eigen avondvullende show, maar dan vroeg! Wat ga je zien? Illusionisten! Muzikanten! Cabaretiers! Mimespelers! Acrobaten! Toneelspelers! Ja dat is veel hè? Echt van alles wat! En dat in één show - Es Rever. Niek & Guy brengen variété teug naar Wassenaar. Twee jonge talenten die jong en oud zullen verwonderen.
De vroege voorstelling ES REVER van Niek en Guy start om 19.00 u op woensdag 18 oktober in Theater Warenar.

En als afsluiter de eerste van vier Afternoon Jazz Tributes op de zondagmiddag. The Hague Jazz Project, een small big band van 12 man, brengt een tribute aan Ack van Rooijen en Benny Golson. Ook weer in een gezellige setting met tafeltjes en drankjes aan tafel. Heerlijk voor op de zondagmiddag. En nog goeie muziek ook.
Zondag 22 oktober om 15.00 uur in Theater Warenar, The Hague Jazz Project.

Een mooie gevarieerde Herfstvakantie week dus in Wassenaar! Kom ook naar het Theater in je eigen dorp. Er valt genoeg te beleven.

Kaarten via de website www.warenar.nl/programma
Of aan de kassa op maandag en woensdag tussen 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382