WASSENAAR - Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling, die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is. Curt Fortin (acteur, presentator, schrijver) neemt de kinderen mee op avontuur en laat ze de magie van theater en het verhalen vertellen proeven.

SCHAAP WIL VLIEGEN - Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen. Zo komt Schaap, die zich vaak van geen kwaad bewust is, regelmatig in bizarre situaties terecht. Gelukkig is Vogel er om Schaap een handje te helpen. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven?

Vogel zit hoog in de lucht en kan over alles heen kijken. Hoe tof is dat! Als Schaap ook zou kunnen vliegen, dan zou hij samen met Vogel ook over alles heen kunnen kijken! Met z’n tweeën is het altijd leuker en veel spannender. Dus verzint Schaap zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt het hem ook of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig?

Tijdens de voorstelling neemt Curt, bekend van tv, het publiek mee in de belevingswereld van Schaap. Samen met de kinderen gaat hij opzoek naar de oplossing, want ook hij zal best een handje of twee kunnen gebruiken. En zo komt ook Vogel tot leven. Met veel gerommel, geknutsel en zelfs een beetje muziek, beleven de kinderen een splinternieuw avontuur.

Ga je mee op avontuur?

Voorstelling: woensdag 10 november 14.00 uur
Kaarten: € 7,50 kind / € 10 volwassene
Adviesleeftijd vanaf 3 jaar

Online: www.warenar.nl/programma
Kassa open 070 511 8382 ma & woe tussen 10 en 14 u