WASSENAAR - Komende maand komt uw dorpsgenoot Joke Bruijs voor u zingen: "Café du Monde" zit vol liederen, gegrepen uit het leven. Joke zingt ze liefdevol met haar mooie stem en verbindt de nummers met haar verhalen en gevatte humor.


Elke streek, elk land en elke tijd kent zijn eigen levenslied. Waar op de wereld je ook komt; het leven wordt bezongen. Liederen over de liefde, over jaloezie, geluk en wanhoop. Een lach, een traan. Overbekende thema's die met hart en smart bezongen worden in het Café du Monde.
Een meespelend muziekprogramma waarin Joke Bruijs u op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Speciaal voor dit programma heeft zij de handen ineen geslagen met het veelzijdige ensemble Música Extrema.

Samen spoorden zij de mooiste chansons, copla’s, schlagers, standards, fado’s en smartlappen op die Nederland, Italië, Frankrijk, Roemenië en vele andere landen hebben voorgebracht. Een fantastische en veelzijdige voorstelling vol kippenvel en nostalgie. Komt u ook genieten?

Theaterconcert | zondagmiddag 23 februari 2020 | 14.30 uur | € 25,-
Voorafgaand aan dit concert serveren wij ook onze Theaterlunch. Beperkt plek, dus graag tijdig reserveren.Voor het reserveren van kaarten kunt u bellen met 070 511 8382 op maandag en woensdag tussen 10 en 14 uur. Of bestel online via de website www.warenar.nl