WASSENAAR - Weet u het nog? Dat kleine dorps-bioscoopje in de Langstraat met die tafeltjes en dat barretje achterin? Theater Warenar heeft binnenkort “The Silent Movie Project: Laurel & Hardy” in huis en tovert daarvoor het benedendeel van de zaal om naar de sfeer van die oude dorpsbioscoop. Compleet met popcorn en een glaasje mee de zaal in, aan tafeltjes dus. En om het helemaal in stijl te houden, wordt er live muziek gespeeld.

The Silent Movie Project is de unieke Theater- én bioscoopervaring waarbij we teruggaan in de tijd van de stomme film. Op woensdag 11 maart komt The Silent Movie Project “Laurel & Hardy” met vier van de leukste films van “De Dikke en De Dunne”, die in halsbrekende situaties terecht komen en overal waar zij langskomen er een puinhoop van weten te maken. Complete nostalgie op een toneelbreed scherm. Vier films dus voor de prijs van 1!

Componist Stephan Graf v. Bothmer verzorgt live de bijbehorende muziek, en weet met zijn spel, vanachter zijn vleugel, de zaalsfeer perfect in balans met de film te brengen. Stephan heeft inmiddels meer dan 1.000 films begeleid, waaronder ook klassiekers als Metropolis, Nosferatu, Ben Hur en andere komedies van o.a. Harold Lloyd.

Woensdag 11 maart – 20.15 uur | € 18.50


De voorstelling heeft een pauze

Voor het reserveren van kaarten kunt u bellen met 070 511 8382 op maandag en woensdag tussen 10 en 14 uur. Of bestel direct online via de website www.warenar.nl/programma