WASSENAAR - Mrs. Einstein, de uitgebreide versie van de altijd hilarische dames van Vuile Huichelaar, komt vrijdag 21 april ’23 naar Theater Warenar met ‘Country for Dummies - WANTED’. Yeehaa!!! Dat wordt een avond lachen, zingen en swingen met de hele zaal! Kaarten zijn nog te bestellen.

Na diverse theaterprogramma’s en het Eurovisie Songfestival avontuur bundelen de dames van Mrs Einstein na ruim 20 jaar weer hun (muzikale) krachten in Country voor Dummies!

‘Country for Dummies - WANTED’ - Met deze gezongen spaghettiwestern in één bedrijf met een afterparty vol kampvuurliedjes trekken ze langs verschillende theaters in Nederland en laten overal een spoor van vrolijke verbijstering achter; dit is zang op hoog niveau en er valt ook nog een hoop te lachen.

Het publiek geniet van schitterende harmonieën, hilarische teksten en doet actief mee met alle capriolen, die de vier stadse cowboys uithalen. Overal waar ze komen, geven ze een politiek incorrecte cursus tot cowboy. Lasso werpen, line dansen, rodeostier berijden, geweldige muziek; het zit allemaal in het pakket.

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, de vaste gezichten van het duo Vuile Huichelaar, zetten vorig jaar Wassenaars publiek op z´n kop na maanden lang geen theaterbeleving. Toen kondigden zij al aan dit seizoen hun zangeres vriendinnen Linda Caminita en Marjolein Spijkers mee te nemen.

Vrijdagavond 21 april is het dan zover: Mrs Einstein met ‘Country for Dummies – WANTED’
Theater Warenar Wassenaar, Kerkstraat 75
Kaarten via de website www.warenar.nl/programma-22-23
Of bel de Warenar Theaterkassa: ma/ woe 10 – 14 u | 070 511 8382 | kassa@warenar.nl