WASSENAAR - Na een lange pauze gaat Fantasia Theatermakers eind september weer van start met het maken van een jeugdmusical voor en door kinderen van 4 t/m 13 jaar. Aan welke productie gewerkt gaat worden, houden we nog even geheim...


Woensdag 10 juli houdt het Fantasia Team een open repetitie van 14.00 – 16.00 uur ter kennismaking in Theater Warenar. De kinderen kunnen twee uur lang spelenderwijs kennismaken met de werkwijze van Fantasia en zich daarna eventueel opgeven om eind september mee te gaan doen met de wekelijkse repetities. Repetitielocatie wordt Theater Warenar aan de Kerkstraat 75 in Wassenaar. Voorstellingen staan in april gepland.


Kinderen uit Wassenaar en omgeving kunnen zich inschrijven voor de kennismaking op 10 juli via het aanmeldformulier dat te vinden is op de website www.fantasia-theatermakers.nl of via de link op de Facebooksite van de groep.


De groep is ook op zoek naar een goede en betaalbare ruimte voor het vervaardigen en opslaan van de in eigen atelier gemaakte kostuums en decor. Mocht u een ruimte weten, neem dan contact op via de website.


Artistiek leider en regisseur Nicolette Senf kijkt er naar uit weer te beginnen. De van oorsprong Haagse musicalgroep werd in 1970 opgericht door Lucia Senf-Danckaarts, de moeder van Nicolette. Helaas is Lucia begin januari van dit jaar overleden. Door de overweldigende warmte die Nicolette toen ervaarde en de prachtige herinneringen van alle oud Fantasiasten en betrokkenen, en haar al langer woekerende verlangen om weer te starten, heeft zij nu de draad weer opgepakt met enkele oud Fantasiasten om haar heen als Team.


Fantasia blijft steeds bestaan!