WASSENAAR - “Wat een kracht, wat een oer." Een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort.’’, schreef De Telegraaf over Alles is er en bekroonde de voorstelling met maar liefst vijf sterren! De Volkskrant (vier sterren) was vol “...bewondering aan het einde van de kolkende rit”

En Het Parool concludeerde “Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.”

Vrijdag 15 november om 20.15 uur staat Louise met deze sterke voorstelling in Theater Warenar in Wassenaar. Mocht u hierbij willen zijn, dan moet u snel beslissen, want de zaal zit bijna vol.

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch?
Louise is de eerste cabaretière die én de cabaretprijs voor Neerlands Hoop won en de Poelifinario. Ze sprong dan ook een gat in de lucht toen zij hoorde dat zij met haar muzikanten Erik Verweij en Mark van Bruggn deze prijs in ontvangst mochten nemen.

Theater Warenar | vrijdag 15 november | 20.15 uur | € 20
Kaarten: www.warenar.nl | kassa ma & wo 10.00 – 14.00 uur