WASSENAAR - Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders. Cabaretier Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show: “Een avond met mij”.

Onlangs heeft Ronald Snijders de Nederlandse Oeuvreprijs 2021 gewonnen voor al zijn theaterprogramma’s. Hij treedt hiermee in de voetsporen van onder anderen Herman van Veen, Tineke Schouten en Claudia de Breij. Ronald Snijders zal begin oktober de prijs in ontvangst nemen in De Kleine Komedie. De Nederlandse Oeuvreprijs wordt sinds 2013 jaarlijks uitgereikt door De Stichting Behoud Schiller theater "Place Royale", als blijk van waardering voor het gehele oeuvre van een cabaretier of kleinkunstenaar.

In ”Een avond met mij” gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.
Een avond met Ronald Snijders. Theater Warenar. Mooier dan ooit.

Theater Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar - Kaartverkoop:
Online: www.warenar.nl/programma
Telefonisch: 070 511 8382 maandag en woensdag tussen 10 en 14 u
Aan loket: maandag en woensdag tussen 10 en 14 u