WASSENAAR - Liefdesles (toneel): Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde. Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle en waarom blijkt flirten toch steeds weer zo’n onmisbaar element in het leven.

Door zowel de eeuwenoude verschillen als de onontkoombare aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen, is het maar de vraag wie heelhuids uit de strijd komt. Tijdens een venijnig en razendsnel spel in de therapiekamer, blijven uiteindelijk ook de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard.

Na het alom bejubelde “Hartstocht, een thriller” is ‘Liefdesles’ opnieuw een spannend relatiedrama van Nhung Dam en Koos Terpstra. De snelheid van “The Mousetrap” en de herkenbaarheid van “Friends” worden versneden tot een wervelwind die naar adem doet snakken.


Nhung Dam was afgelopen zomer o.a. te zien in de populaire tv serie “Dertigers”. Stefan Rokebrand vertolkte o.a. de rol van Herman Brood (musical) en was op tv te zien in “Celblok H” als Maxine van Leeuwen. Kees Boot was vorig jaar te zien als Willem Holleeder senior in Judas.


Met Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam en Stefan Rokebrand – Regie: Koos Terpstra


Liefdesles (try-out) – Vrijdag 25 september - 20.15 uur – Theater Warenar


Kaarten Online: www.warenar.nl/programma
Telefonisch: 070 511 8382 maandag & woensdag tussen 10 en 14 u